отстъпка

За нас

Ако сте мислили за покупка на имот в България, тук е вашето място!

Нашата оферта:
 • За тези, които се интересуват от закупуване на апартаменти на брега на морето, в удобно място за престой;
 • За тези, които желаят да прекарат лятото в България, наслаждавайки се на слънцето, чистия въздух, лазурното море с пясъчни плажове, както и отлична българска кухня и екологично чисти органични продукти;
 • За тези, които искат да подобрят здравето си и търсят място за лечение и рехабилитация;
 • За тези, които се интересуват от печеливши инвестиции с гарантиран доход от наема.
3
парка
10 000м2
зелени насаждения
При нас се обръща голямо внимание на инфраструктурата и озеленяването - 3 общински парка на площ 10 хиляди кв.м. допълват жилищната площ на комплекс "Афродита Гарденс" и подчертава неговата уникалност.

Инвестиционно-строителна компания "Бон Марше" ЕООД – основна дейност строителството на апартаменти на най-големия черноморски курорт - Слънчев бряг.

Инвестиционно-строителна компания "Бон Марше" е на пазара на недвижимите имоти в продължение на повече от 20 години. От тях през последните 12 години фирмата активно се занимава със строителство. Това означава, че от нас ще получите най-конкурентните цени за апартаменти, тъй като цените са директно от строителя. Ние строим, продаваме и обслужваме.

Тук ще намерите най-добрите оферти. Имате възможност да изберете жилище по ваш вкус. Уникалната архитектура на жилищния комплекси "Афродита" се допълва от паркови площи и озеленяване и близост до плажа- на 10 минути пеша. На разположение на собствениците са детски площадки и спортни съоръжения за възрастни.

Развитата инфраструктура в района предоставя комфортно пребиваване и ви гарантира изход от всяка непредвидена ситуация. Магазини, банка и транспортни връзки са в непосредствена близост, лесен достъп до летището и жп гарите.

Комплекс "Афродита" е уникален по своето местоположение в Слънчев бряг - на чисто място, благоприятно за почивка и престой. Той предлага апартаменти и функционални студиа.

Ние превръщаме мечтите ви за собствен дом в реалност. Ние сме горди от факта, че не само оправдаваме вашите желания, но и винаги ги надминаваме.

Ние изграждаме дългосрочно партньорство с нашите клиенти. Вашият апартамент може да се превърне не само в перфектна дестинация за семейна почивка, но и в печеливша инвестиция.

Компанията "Бон Марше" ЕООД ще задоволи желанията ви, като ви осигури дом за постоянно живеене, за почивка или печеливша инвестиция.

Предложението на инвестицио-строителна компания «Бон Марше»

Ние строим, продаваме и обслужваме нашите сгради. През последните 12 години построихме 6 обекта. Това са комплексите Афродита 1, Афродита 2, Афродита Палас, Афродита 3, Афродита Роуз и Афродита Гардънс. Комплексите са разположени в съседство на разстояние 200 - 300 метра.

 • «Афродита I» и «Афродита II» - жилищни комплекси, разположени в курорт Слънчев бряг, комплексът се намира на 10 мин. пеш от брега,между зелена зона, детски площадки и места за уединение. Комплексите са въведени в експлоатация;
 • «Афродита Палас" - жилищен комплекс клас разполага с апартаменти с 1-2 спални и студия. На територията има басейн;
 • «Афродита III» - жилищен комплекс;
 • «Афродита Роуз" - един изключителен проект, който представлява 6-етажна сграда с удобни апартаменти, с 1-2 спални, и функционални студия. На разположение на собствениците и почиващите са открит плувен басейн;
 • «Афродита Гардънс" - нов луксозен комплекс, разположен в сърцето на Слънчев бряг, той е буквално потопен в зеленината на парковете, като предоставя възможност за уединение и спокойствие, далеч от шума и суетата.

Всички наши жилищни комплекси имат места за паркиране.

Можем да кажем с увереност, че комплексите "Афродита" са едни от най-модерните на българското черноморие.

"Афродита Гардънс" жилищния комплекс построен и издадено разрешение за ползване - акт 16 .
Предимствата да закупите имот от компания «Бон Марше»:
 • Ние сме разработили пълен цикъл на строителството, което гарантира качеството на извършената работа от проекта до въвеждането на експлоатация на сградата;
 • Жилищните комплекси са разположени в Слънчев бряг, в непосредствена близост до морето;
 • Гарантиран доход за инвеститорите;
 • Индивидуален подход към всеки клиент, осигурявайки високо ниво на обслужване, независимо от статуса на клиента;
 • Професионализъм, изграден през годините опит и потвърден от признателните отзиви на нашите клиенти;

Ние предлагаме възможност да изберете най-добрия имот на брега на Черно море – а именно апартамент в някой от неповторимите комплекси "Афродита". С инвестицията в недвижим имот вашите мечти за красив и уютен дом ще се сбъднат.

За собствениците на апартаменти, които желаят да отдават имота си под наем компанията предлага възможност да сключат договор с гарантиран годишен доход!