отстъпка

Лилия Волкова Новосибирск-Слънчев Бряг.

Исках да избягам от всички и да си почивам, почивам, почивам… Избрах българския курорт Слънчев бряг на Черно море, където познатите ми не почиват често. Не знаех колко дълго ще остана тук, но намерих интересно предложение: наемане на апартамент за 1 месец с възможност за удължаване на престоя.
Офертата беше в комплекса Aphrodite Gardens, Слънчев бряг.
Наех студио, което включваше тераса и климатик. От прозорците се откриваше гледка към прекрасен зелен парк и басейн. Научих, че има фитнес уреди за пълноценна тренировка.
Услуги, предоставени за ползотворна почивка: басейн с бар, масажни процедури, шезлонги, чадъри, спортни игрища, вътрешна градина, голям парк, където можете да се уедините.
Морето ...  е топло, а плажът е чист. 
Има много туристи от различни националности (особено германци, румънци, поляци), но нас, руснаците, веднага ни разпознават. На втория ден почувствах „плюсовете” на това бързо разпознаване:  измъчваха ме викачи, които ме канеха във всевъзможни кафенета и ресторанти. Между другото, сравних храната в ресторант, който съм посетила след такава покана, и в ресторант, който сама съм намерила. Вторият вариант се оказа много по-добър. Това обаче може да е съвпадение.
Живях в Афродита Гардънс в Слънчев бряг почти два месеца (август-септември). Почивката ми се получи добре.