отстъпка

Чиркова Виктория, Санкт-Петербург - Слънчев Бряг.

Съпругът ми и аз се пенсионирахме. Купуването на евтино недвижимо имущество в България е мечтата на нашия живот. Децата и внуците ще идват на почивка през лятото.
Не мога да бъда упрекната в лекомислие, защото се отнесох много отговорно към избора на жилище.
Открих сайта на компанията Bon Marche, докато търсех информация за „закупуване на недвижимост в България“. Започнах да разглеждам информацията. Компанията е на пазара на недвижимите имоти от дълго време и се занимава със строителство повече от 10 години. Построили са 6 комплекса. Всички те са с впечатляваща архитектура, добре развита инфраструктура, на брега на морето и с добра екология.
Реших да си купя евтини апартаменти в България, а именно малко студио в комплекса Aphrodite Gardens, това е последният комплекс в семейство Афродита. Решението да купя недвижимост взех по време на огледи на апартаментите, които се продават в България. Тази услуга се предлага от строителя -  «Bon Marche». Всъщност  вече нямаше почти никакъв избор, тъй като апартаментите в Афродита Гарденс се продават добре и, както разбрах, има много руснаци. Някои от нашите сънародници искат да избягат колкото се може по- далеч от своите съотечественици, но аз не съм от тях.
От прозореца ни се разкрива великолепна гледка — необятен зелен масив. Доколкото разбрах, самата строителна компания Bon Marche е поела грижите по поддръжка на зелените площи. Това трябва да се приветства.
Купих студиото с обзавеждане и климатик. Беше ни много удобно, нямаше нужда да мислим за закупуването на всичко необходимо, трябва да признаете, че в чужда държава това е проблем. Освен това под обзавеждане имам предвид не само мебелите, но и уредите.
Поинтересувах се как стои въпросът с отдаването на апартамента ни в Слънчев бряг под наем, защото можем да решим да поживеем в Русия, където имаме имот в едно хубаво село. Оказа се, че това е напълно възможно при сключване на договор. И това вече е инвестиция… Да се купят евтини апартаменти в България е сравнително лесно. Ами продажбата им? Достатъчно просто е и да продадете апартамент на вторичния пазар на жилища отново с помощта на компанията Bon Marche.
„Aphrodite Gardens“ е комплекс, предназначен за постоянно пребиваване и отдих. За тази цел са създадени всички необходими условия. Обхватът на услугите е достатъчно широк. Харесва ми наличието на спортни площадки и фитнес център, за мен и съпруга ми спортът е задължително занимание. На територията на комплекса е уютно, спокойно и безопасно.