отстъпка

Радислав Куницки - Слънчев Бряг.

Отдавна мисля да си купя жилище в чужбина. Знаейки за подводните камъни при закупуването на апартаменти на вторичния пазар, съпоставяйки своите желания и възможности, се спрях на покупката на недвижим имот в България от предприемача ISK Bon Marche.
Защо в България? На първо място, разбира се, е съизмеримостта на цените. Второ, мекият климат и чистия бряг край морето. Трето, приятелското отношение към руснаците.
Защо в комплекса Aphrodite Gardens? Защото това е страхотно място, което е близо до морето пеша. Когато купуваш жилище, мислиш и за инфраструктурата. Тук тя е на най-високо ниво. Магазини, банки, кафенета, места за забавления и отдих — всичко това е на територията около комплекса. Осигурена е денонощна охрана. Басейните са с бистра вода, така че не е нужно да ходите до морето. Паркът… Това е чудесно място за разходка. Кафе с национална кухня. «Aphrodite Gardens» е нов комплекс с великолепни апартаменти. Наблизо има православна църква, което е важно за мен.
Защо Слънчев бряг? Защото това е курорт от световно значение, който се намира на екологично чисто място. Защото лесно се стига до летището. Има автогари и добри транспортни връзки с други градове.
Защо Бон Марше? Защото именно тази инвестиционно строителна компания, след дълго търсене в Интернет, ми се стори най-интересна. Има опит, няма съдебни спорове.
Защо купих недвижим имот в България от предприемача Bon Marche? Защото тяхното предложение ми се стори най-интересно. В допълнение, компанията ми помогна със събирането и оформянето на всички необходими документи за регистриране на апартамента като моя собственост. Правната им помощ беше безценна.
И така, семейството ми има собствени апартаменти в комплекса „Афродита Гардънс“. Засега сме доволни.