отстъпка

Александ Стрельцов, Москва - Слъенчев Бряг ;

Ние сме младо семейство от големия град. Получаваме добри доходи и разбрахме, че ни е омръзнало ежегодно да наемаме апартамент за почивка, искаме да идваме и да си почиваме без проблеми. Затова решихме да купим имот в България по крайбрежието на Слънчев бряг. Посъветваха ни приятели, които преди година купиха апартамент в комплекс Афродита Роуз. Сега редовно пътувам до тук, а съпругата и децата ми живеят тук по половин година.
Както се оказа, след като сключите договор със строителя на Афродита Роуз, е доста изгодно да отдавате жилището под наем, като единственото неудобство е, че трябва да информирате предварително за евентуалното пристигане на наемателите. Но това вече е цената на такава услуга.
Между другото, можете да закупите жилище в България на ниски цени (това е, разбира се, в сравнение с цените в Москва). Привлече ни и това, че в наше отсъствие апартаментът ни не остава без надзор.
Сметнахме, че дори с плащането на данъците, откриването на сметка, плащането за поддръжка на апартамент и други формалности, свързани с регистрацията на недвижим имот на Българското черноморие, пак излиза по-евтино отколкото всяка година да резервираш апартамент в хотел. 
Предимствата да живееш в „Афродита Роуз“ конкретно за нашето семейство: виза за собственици на имоти се издава за срок от 2 години с неограничен брой влизания в страната и е доста лесно да кандидатствате отново за нея; морето е близо пеша; в град Варна има делфинариум с възможност за контакт с животните, което е полезно за нашите деца; детски басейн, добре е децата да плуват; поръчка на масажистка; живущите се отнасят любезно с децата, не е прието да поддържат отношения със съседите, но една съседка от Германия сама предложи децата й да играят с нашите деца. Само им е от полза. На практика няма никакви притеснения от битов характер, можете да перете в пералното помещение, апартаментът ще бъде почистен от специалист, можете да хапнете (и то доста вкусно) в кафене; великолепна паркова зона, удоволствие е да се разхождате тук. Пешеходно разстояние до магазини и банка; в близост има спирка на градския транспорт (но на практика не ни трябва, тъй като наемаме кола); на разположение е паркинг и 24-часово наблюдение. Може да не сме изброили всичко, но това е достатъчно.
Ако смятате, че е време да купите имот в България на брега на морето, купете в  Афродита Роуз. Препоръчвам.