отстъпка

Национален конкурс "Сграда на годината 2016".

01.122016
 
 Комплекс " Афродита Роуз" приема участие в национален конкурс «Сграда на годината 2016».
 Национален конкурс „Сграда на годината“ е най-престижното събитиe в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата и отличава най-добрите постижения за 2016 г.
 АФРОДИТА РОУЗ е първокласен комплекс в най-големия курорт на българското Черноморие – Слънчев бряг. Разположен във вътрешността и в непосредствена близост  до богато озеленена паркова среда, той представлява място за спокоен семеен отдих, далеч от шума и суетата.
         Ситуационното решение има за цел да осигури  спокоен вътрешен двор за рекреация, скрит от външния свят. Скалистите средиземноморски брегове са интерпретирани в оформлението на басейна и заедно с богатото озеленяване създават усещане за уединението на остров. Всички приземни апартаменти разполагат с двор, а тези, които са ситуирани от външната страна са отделени с ограда и пищна зеленина.
         Архитектурата е вдъхновена от мавританското влияние в южна Испания. Умелото преплитане на геометрични орнаменти и редуването на различни по вид арки, характерни за стрила, се съчетават с пана, наподобяващи каменна дантела.  Дребният детайл по колоните и пиластрите, отново с мавритански привкус, допълва визията на сградата. Пясъчно-керемидените нюанси на фасадите изпъкват на редуващите се бели сектори, а розовият оттенък  подсказва за Розата – името на комплекса. Всеки елемент – от интериора на фоайето до градинското обзавеждане — е подбран с цел да допълни основната идея на комплекса и да създаде  пълноценна среда за рекреация, наслада за всички сетива.
 

Виж повече:
05.102022
На 06.10.2022г. започна строителството на Aphrodite City в гр. Бургас- най-новият проект на строителна компания на к. Афродита к.к. Слънчев Бряг.
Модерната визия, луксозни общи части и добра локация в Бургас кв. Възраждане ул Христо Фотев 98.
Директно от строител!
Построени 7 комплекса в к.к. Слънчев Бряг!
Качествено строителство!
Парко места или гаражи!
Различни типове на апартаменти!
За подробна информация и консултация тел. 0897812719 или 0878800078
27.012020
Скъпи приятели и колеги!
Комплекс Aphrodite Gardens получи сертификат Traveler Review Award с оценка 9,2